Frå plan til virkeligheit.

Går du med oppussingsplanar og lurer på korleis rommet skal sjå ut. Kor skal spisebordet stå? Sofaen? Nye sofa? Korleis skal den eventuelt sjå ut? Og vil den passa i mi stova? Alt dette kan var vanskeleg å sjå for seg. Spesielt når det er mykje som skal planleggast på ein gong. Og kanskje ser ein lenestol fin og snedden ut i butikken, men blir heilt feil når den kjem på plass heime i stova. Det er som regel stor forskjell på butikkens størrelse og høyde under tak og ei vanleg stova. Då kan det vera greit å få teikna det opp slik at ein ser sånn nokon lunde korleis det skal ble. Alt på teikningen stemmer sjølsvagt ikkje 100%.

I tillegg kan det vera greit å samla møbler og nips i ein kollasj slik at ein ser at det passar fint i lag.

Nytt bad - frå teikning til ferdig resultat.


Viss du slit med å sjå for deg korleis resultatet skal bli kan eg hjelpa deg med det. Det er opp til deg å avgjer kor mykje eg skal gjer. Eg kan vera behjelpelig med alt frå plan til gjennomføring.

Dette er eit eksempel på Malt profil frå Strai Kjøkken.


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square